Burt-out klachten

Ik werkte officieel 28 uur  maar begin vorig jaar werd dat steeds meer ivm een overname. Uiteindelijk kwam ik in maart thuis te zitten met burn-out klachten.


Mijn grootste fysieke klachten waren slecht slapen en constant een soort band om mijn borst die druk geeft.   De huisarts gaf aan dat er geen signalen waren voor hartklachten en met wat rust moest het beter gaan. Via een kennisje die mij wees op de BSR techniek ben bij Theo terecht gekomen en nu na een jaar kan ik zeggen dat ik het lek helemaal boven heb. Meer voor jezelf kiezen zij hij en de techniek doet de rest. Ik heb inmiddels een andere baan waar ik het enorm naar mijn zin heb en ik kom preventief iedere maand bij Theo om “het emmertje leeg te houden”

- Vrouw 47 jaar administratief medewerker

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland