Hoofdpijn/migraine

Ik liep al jaren met hoofdpijnen die niet echt te verklaren waren. Ik heb heel mijn leven in de zorg gewerkt en de laatste jaren overleeft op pijnstilling en antidepressiva.


Maar inmiddels met pensioen had ik constant hoofdpijn en last van de nek/schouders. Theo heeft mij met de BSR echt het vertrouwen gegeven dat ik ook zonder medicatie kan functioneren en mij er van overtuigd dat juist die medicatie wel eens de reden zou kunnen zijn van mijn hoofdpijnklachten. Ik ben inmiddels met alle pijnstilling medicatie gestopt, slik in overleg met mijn huisarts nog de meest lichte vorm van antidepressiva en heb totaal geen hoofdpijn, en nek schouderklachten meer. Ooo wat ben ik blij dat de BSR op mijn pad is gekomen!

- Leonie

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland