Ik heb symptomen van een hernia

Via een collega hoorde ik van de BSR. Ik loop al 5 jaar met steeds erger wordende klachten van met name mijn rug. Ik had de laatste weken echt heel veel last van mijn rug met ook steeds meer uitstaling naar de benen. Naar de dokter geweest en die had het over de mogelijk van een beginnende hernia.


Ik ben bij de BSR terecht gekomen en ongelofelijk maar na 3 x was ik bijna helemaal van mijn pijn en klachten af. Nu, na 8 keer, kom ik nog steeds graag omdat ik nog steeds het idee heb dat het wat losmaakt.  Laatst had ik ineens weer een paar dagen wat last maar dat verdween zoals al gezegd was door mijn practioner erg snel weer. Je herstelt gewoon sneller!

Vrouw met de symptomen hernia

62 jaar, Administratief medewerkster

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland