Oververmoeid en overspannen

2017/2018 was voor mij een hele heftige periode. Eind 2017 ben ik gescheiden en in 2018 overleed mijn vader. Daarnaast de opvoeding van mijn 2 nog jonge kinderen en een enorm druk sociaal leven en een zware fulltime baan maakte dat mijn spreekwoordelijke emmertje dus volledig overliep eind 2018.


Iedere keer als ik bij de BSR ben geweest lijkt het wel of er een vrachtwagen over mijn lijf gedenderd is maar de techniek is juist heel mild dus mijn lichaam wordt echt enorm aan het werk gezet. Het maakt mij ook bewust dat als ik in de ruststand ga mijn lijf juist signalen door gaat geven en dat dan het gevoel en de pijnklachten juist eerst erger worden. Hierdoor realiseer ik me dat het geen zin heeft om maar door te denderen met alles maar dat ik echt mijn rust moet pakken daar waar het kan. Ik ben er nog lang niet maar ik weet zeker dat de BSR mij uiteindelijk van mijn fysieke klachten af kan helpen. Maar het is ook een bewustwording dat je niet ongestraft roofbouw op je lichaam kan blijven plegen.

- Ambitieuze vrouw 43 jaar

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland