Slijmbeursontsteking in de elleboog

Ik liep al 6 maanden bij de fysio met mijn arm omdat ik na een harde worp met een balletje heel veel last van mijn arm had.


Het ging maar niet over en via een advertentie las ik over de BSR. Ik moet eerlijk zeggen ik had er niet heel veel vertrouwen in want de eerste keer raakte hij mijn arm niet eens aan. Maar na de goede en heldere uitleg van Theo waarin hij vertelt dat het probleem in de nek zit en niet zozeer in de arm zelf gaf mij vertrouwen en nu na ongeveer 10 x kan ik eigenlijk alles weer doen met die arm. Ik ben erg blij en ook de behandeling zelf is zeer ontspannen, pijnloos en erg effectief. Ik blijf komen!

Man 51 jaar eigenaar administratiekantoor (slijmbeursontsteking in elleboog)

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland