Symptomen van Stress

In 2011 heb ik door het trainen en lopen van een marathon een zware blessure opgelopen van beide knieën en waren mijn pezen zwaar ontstoken.


In die periode heb ik echt heel vaak bezoeken gebracht aan fysio en chiropractor maar mijn klachten bleven en verbeterde nauwelijks. Vervolgens overleed ook mijn moeder nog eens in 2016 aan de gevolgen van kanker en vanaf toen kwam ook de emotionele stress er nog eens overheen. Toen in die periode kreeg ik ook extreme pijn in beide armen en belande zelfs in een rolstoel omdat mijn knieën het echt niet meer konden dragen. Heel langzaam verbeterde dat iets met de tijd maar ik kon niet sporten en alle lichte inspanning zoals boodschappen doen was mij te veel. Ook mijn studie die door alle tegenslag stil kwam te staan probeerde ik op te pakken maar dit ging uiterst moeizaam.

Toen kwam ik in 2018 in aanraking met de BSR ik had direct het idee ook na de uitgebreide uitleg van mijn practitioner dat dit mij verder ging helpen. Ik ben nu een jaar verder en heel langzaam gaat het iedere keer een stukje beter. Ik ben nu ongeveer 25 x geweest en ben er nog niet maar als ik nu kijk waar ik nu sta ten opzichte van een jaar geleden dan is dat zeker voor 50% verbetert.  Al moet ik nog 2 jaar doorgaan maar ik ga er weer helemaal bovenop komen met de BSR.

- Student met bijbanen.

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland