Wervel

Ik ben planner in de zorg en wat ben ik blij dat de BSR in december op mijn pad is gekomen! Ik zat thuis met een Hernia in mijn onderrug en werkte met heel veel pijn een paar uurtjes per week op therapeutische basis.


Via mijn buurvrouw hoorde ik hele positieve verhalen over de BSR en inderdaad wat ben ik blij(zeker nu in deze tijden) dat ik toen geweest ben. Ik zat de eerste keer nog huilend aan de tafel bij Theo vanwege de pijn maar de 2de keer barste ik in huilen uit omdat er al zoveel verlichting was opgetreden en ik eindelijk sinds weken weer eens 2 dagen normaal had geslapen! De lijn heeft zich positief doorontwikkeld en nu na 3 maanden werk ik weer fulltime en heb ik nagenoeg geen last meer van mijn rug. De behandeling is zo mild maar heeft zo’n diepe doorwerking dat echt de diepere spierlagen bereikt worden zonder kracht en geweld!  Geweldige techniek!!!!

- Ria

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland