Theo Holierhoek

Het leven bestaat uit keuzes maken. En dat is dus wat ik gedaan heb.

Veel mensen zullen mij kennen van mijn periode als Uitzender bij Werktalent. Maar bij mij is intrinsieke motivatie altijd erg belangrijk geweest dus kwam BSR voor mij op het juiste moment!


In 2009 kreeg mijn schoonzus Linda Heskes een auto-ongeluk met als gevolg flinke nek- en schouderklachten en enorme vermoeidheid. Na alle mogelijkheden doorlopen te hebben, zowel regulier als complementair/alternatief, kwam ze in aanraking met Body Stress Release en dat veranderde alles ten goede. Om een lang verhaal kort te houden, ze heeft haar baan opgezegd, is voor 5 maanden naar Zuid-Afrika gegaan om de opleiding te volgen en bij terugkomst heeft ze in korte tijd een goed lopende praktijk opgezet en inmiddels al honderden mensen van diverse klachten afgeholpen in het Westland en Den Haag.

Waaronder dus mijn vrouw Anita die al 15 jaar maandelijks twee dagen plat lag vanwege migraine. In eerste instantie werd ze alleen maar heel ontspannen en relaxed maar langzaam maar zeker werd de migraine steeds minder.
Anita heeft toen besloten om ook de opleiding in Zuid-Afrika te volgen. “Dit gun je iedereen!” Ze is in oktober 2014 teruggekomen en ook zij heeft eigenlijk binnen 2 jaar een volle praktijk opgebouwd.

Ik zelf ben door BSR van de hooikoorts en brandend maagzuur af gekomen. Mijn onderrug, altijd een zorgenkindje, is nu echt pijnvrij en super mobiel. Het was dus toch niet die leeftijd!
Dit alles was voor mij aanleiding genoeg om een aantal zekerheden overboord te gooien en mijn hart te volgen door mezelf in 2015 ook aan te melden voor de BSR opleiding.Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben in het uitzendwezen bij Werktalent was ik toe aan een nieuwe uitdaging.
In de zomer van 2016 ben ik in 5 maanden opgeleid tot BSR practitioner in Zuid Afrika en vanaf nu helemaal klaar om samen met Anita en Linda nog meer mensen te helpen d.m.v. Body Stress Release.

Theo Holierhoek