Overal pijn

In januari 2015 ben ik begonnen met de BSR- therapie. Na eerst een gesprek waarbij mijn lange lijst klachten besproken zijn, heeft Anita me even kort laten voelen wat de bedoeling was. Hierop reageerde mijn lijf al.

De tweede en derde dag volgde elkaar op. Mijn lijf reageerde heftig. Op een gegeven moment bij een avondje uit kon ik niet meer zitten van de pijn in mijn rug. Na wat staan en bewegen ben ik de avond door gekomen.

Anita legde me uit wat er gebeurde met me lijf. Hierdoor ben ik verder gegaan met de thrapie. Na bijna een jaar, waar er prive heftige dingen aan de hand waren, zijn mijn klachten aanzienlijk veminderd.

Wel heb ik verder in mijn leven de nodige veranderingen aangebracht. Naast voeding en beweging heeft ook de BSR mijn leven wel weer een boost geven.


- Anoniem

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland