RSI-klachten

Ongeveer 13 jaar geleden is het begonnen als RSI. Ik ben toen meer dan een jaar thuis geweest en heb mijn baan verloren. Ik had erg veel last van mijn armen, schouders, nek en rug.

Na heel veel fyshiotherapie ging het wel weer en kon ik weer langzaamaan gaan werken.
Ik de afgelopen jaren heb ik nog regelmatig flinke problemen gehad waardoor ik meerdere malen ziek thuis kwam te zitten en na steeds ca een half jaar fyshiotherapie weer redelijk kon functioneren.


Toen ik weer eens flinke last van mijn rug had ben ik bij Anita geweest, en zij hielp mij er snel weer bovenop! Dit gaf veel hoop, dus zijn we doorgegaan met de behandeling. In de hoop dat ook de pijn in mijn armen, schouders en nek minder zou worden. En na meerder behandelingen werd de pijn inderdaad minder, heerlijk!

Door de behandelingen voel ik nu veel sneller dat ik mijn grens heb bereikt en kan ik hier rekening mee houden, waardoor ik hopelijk niet meer zulke grote problemen krijg. Het gaat nu al een paar maanden erg goed, dus ik ben superblij met het resultaat!


- door Mathanja

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland