De bekende najaarsdip

Eigenlijk ben ik wel een seizoenenmens. En toch heb ik er ieder jaar in september/oktober last van. De bekende najaarsdip. 


De najaarsdip... Na je vakantie weer vol goede moed begonnen met werken, de kinderen weer naar school en de dagen die dan toch weer steeds korter worden. Ik kom al jaren bij Anita en iedere keer denk ik in de zomer dat ik en mijn lijf inmiddels wel helemaal zelf weten hoe we spierspanning moet loslaten maar iedere keer kom ik tot de conclusie dat we daar af en toe toch nog wat hulp bij nodig hebben. En dan bel ik op en omdat ik al jaren kom vindt Anita altijd, op korte termijn, wel een plekje voor me. Super!

- Vrouw 45 jaar huisvrouw met bijbaantje  en moeder van 3 opgroeiende kinderen (14 16 en 18)

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland