De blaadjes vallen en ik loop vast

Vorig jaar oktober ben ik bij Theo terecht gekomen. Ik las een advertentie van BSR Westland en ik herkende me daar helemaal in. Je werkt heel hard toe naar je welverdiende zomervakantie en ja hoor, voor de zoveelste keer op de eerste dag krijg ik koorts en ben ik de eerste 3 dagen totaal out!


Dan knap je langzaam op, ga je genieten van je vakantie maar voor je het weet is het voorbij en zit je weer tot over je oren in het werk en hol je weer mee in de rat-race van het zakenleven. Prima hoor en ik hou tot op zekere hoogte wel van die stress. Maar bijna altijd in september/oktober loop ik weer vast. Vorige jaar dus begonnen met de BSR in oktober en binnen no-time had ik alles weer goed op een rijtje staan en voelde me lichamelijk weer top. Ik ben om de 5 weken blijven komen en nu dit jaar voelt het echt alsof ik, ook in deze herfstperiode, alles aankan. Ik blijf komen!

- Man 50 jaar drukke baan op de financiële afdeling bij een multinational.

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland