Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar

Direct na de eerste keer wist ik dat de BSR mij verder ging helpen met mijn aan stress gerelateerde klachten. Ik heb door diverse valpartijen (waaronder een gebroken ruggenwervel) veel restklachten overgehouden.


Daarnaast veel stress factoren in mijn privé leven ondervonden en nog steeds.  Ik heb al best veel alternatieve manieren geprobeerd en ook in het reguliere circuit maar dit voelde direct goed.  Een hele milde techniek met een hele intense diepe werking. Het moeten loslaten van spierspanning in de diepere gelegen spierlagen waardoor zenuwenbanen vrijkomen en het lichaam zelf gaat herstellen! Het klinkt zo simpel maar o zo waar. En eigenlijk heel van zelf sprekend.

Vrouw met de sympomen van stress.

Administratief medewerker  50 jaar

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland