Rugklachten en behandeling BSR Westland

Mijn ervaring met Anita van BSR Westland zijn:
September 2014 ben ik volledig uitgevallen en kwam ik in een rolstoel terecht. Hierop kreeg ik een zenuwbehandeling in mijn ruggenwervel. De pijn zou na 3 maanden weggaan, maar was slechts wat gezakt.

Ik kon wel lopen, maar met moeite. Een collega raadde mij aan eens contact te zoeken met Anita van BSR Westland, dat zou misschien wel eens iets voor mij kunnen betekenen. Ik heb een afspraak gemaakt met Anita en ik kon bij haar de 1e keer met moeite de trap op. Het gaan liggen op de behandelbank was erg pijnlijk (thuis had ze niet de bekende hi-low coach). De eerste 3 behandelingen merkte ik nog geen verbeteringen, het werd wel heftiger, maar dit had Anita mij ook verteld dat dit zou kunnen gebeuren. Volgens haar was het proces van loslaten begonnen!

Ik ben blijven volhouden (inmiddels 11 maanden verder) met als resultaat dat ik veel minder pijn heb, bijna geen pijnklachten meer. Ik kan intussen ook weer hardlopen zonder pijn. Mijn spieren zijn veel meer ontspannen (mijn schouders waren altijd omhoog getrokken). Het is voor mij geen abracadabra maar mijn ervaring!


- een tevreden klant

Breuk door val op de bovenarm Breuk door val op de bovenarm Hernia door zittend beroep Hernia door zittend beroep Hersenschudding bij topsporter Hersenschudding bij topsporter Hoofdpijn/migraine Hoofdpijn/migraine Nekklachten Nekklachten Wervel Wervel Geen resultaat Geen resultaat De bekende najaarsdip De bekende najaarsdip De blaadjes vallen en ik loop vast De blaadjes vallen en ik loop vast Burt-out klachten Burt-out klachten Oververmoeid en overspannen Oververmoeid en overspannen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Ziekte van Hodgkin en BSR Ervaringen Stress op stuitje Stress op stuitje Symptomen van Stress Symptomen van Stress Slechte ervaringen BSR Slechte ervaringen BSR Slijmbeursontsteking in de elleboog Slijmbeursontsteking in de elleboog Nekpijn en hoofdpijn door stress Nekpijn en hoofdpijn door stress Slecht slapen door stress Slecht slapen door stress Ik heb symptomen van een hernia Ik heb symptomen van een hernia Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Spierpijn in de rug, man van 25 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Symptomen van stress, vrouw van 50 jaar Artrose Artrose Bedplassen bij (oudere) kinderen Bedplassen bij (oudere) kinderen Burnout Burnout Fibromyalgie Fibromyalgie Last van schouder en bovenarm Last van schouder en bovenarm Migraine Migraine Overal pijn Overal pijn RSI-klachten RSI-klachten Rughernia en last van mijn knie Rughernia en last van mijn knie Rugklachten Rugklachten Rugklachten en behandeling BSR Westland Rugklachten en behandeling BSR Westland